Fråga vad du vill

Nu är det fråge stund fråga vad du vill så svarar jag på alla frågor som ni ställer till mig på söndag.

SEE YOU


Plugg

Förlåt för semst updatering har bara inte årkat.
Ska igentligen plugga engelsa nu men det är så tråkigt det tar så lång tid att träna in orden, men jag vet att jag måste. Men jag har ella fall tränat en hel del.

SAom dom flesta vet så kom Christer Fugelsang till våran skola i går och det var stort att han kom till våran skola. Både TV 1 och Tv 4 var där och filma.

Måste gå och pugga nu.

SEE YOU

maja & matilda

är hos mAaja och matilda nu . men jag ska snart gå nu för dom ska iväg. skriver mer sen.

Christen fugelsang

Jag är så glad att jag har lärt mig att sticka, lärde mig i dag på syslöjden. Det är ganska kul men litre jobbigt att göra samma sak hela tiden, för det tar ju tid t.ex om man ska sticka en mösa somm jag gör. Jag tog hem min stickning för att fortsätta hemma och när jag sitter i mit rum med mit garnystan och stickpinnar käner jag mig som en gammal tan.

I mårgon (tror det är i morgon) kommer Christen Fugelsang till våran skola för att 9A van en tävling om att göra den besta rymdfilmen och vinnarnas skola skulle få besöka av honnom.
Men nu ska jag gå och pluggalite.



See you


Dagens resultat.....

av en kvarts fotograferin. Men  många bilder blev mislyckade.

 

 

 


Så bra låt

Men man måste lysna på den några gånger för att tycka om den, ebba lysnade på den hela tiden så jag börja gilla den för jag hörde den hela tiden.


Fottografera

har precis fot reda på att jag fick beter tid föra året på lidingö loppet en det här året, det är doligt. Men om jag skulle ha sprungit lika fort som föra året skulle jag ha kommit på platsen 24 i år men så bra gick det inte för mig. Men nu ska jag plugga till SO provet vi har på tisdag och efter det ska jag någ gå ut och fota lite. Ska testa lite fotto knep som jag läste om i tidning jag köpte i går.

SEE YOU


35 plats

Har precis komithem från Grönsta. Jag sitter nu och äter det godis som blev kvar från det jag köpte i går, kände att jag behövde socker efter 3 km tereng i skogen. Det är nämligen så att jag precis har sprungit lidinge loppet, som jag gör varge år. Men i år var det så jobbigt, men det är endå skönt att ha gort det.
Försig på sommarlåvet har jag nästan inte tränat non ting och efter sommarn har jag varit jätte slö nästan aldrig gott på friidroten. 

jag är inte så nöjd med min blasering men det helt okej. Men föra året kom jag på 14 plats och i år skönk jag ner till en 35 plats.


Äntligen hemma

Ni fattar inte hur jobbit det var. Jag helde upp och dela ut energi drycker. Man blev så kladdig specialt av dom första som skulle ha för dom var så snabba så dom stanna inte ens så drickan bara skväte ut över mig när jag gav till dom. Det var en stor tank bil full med energi drycker. Och i bland kom alla springande i stora led efter varandra så då blev det jäktigt för nästan alla ville dricka.


Det blev inga bilder för det blev för klibiigt att ha kameran med, och jag skulle inte heller hinna ta kort. Men nu ska jag någ setta mig och läsa min bock "Ja mo han le...Va?" eller "Flyga drake".

Puss / marika

Varför just i dag?

Som dom flästa vet så går jag på friidrot. Det är kul men just nu är det dåligt att jag jag går p´å friiidrot för att alla i min grupp måste typ dela ut vatten, dela ut bullar, hålla årdning så att det inte blir för fult på toaleterna, och så ska vi soppa upp alla plast muggar med vaten som löparna har kastat på marken och lite annat. Låter det kul?
Ni får tycka vad ni vill men jag blir ellafal inte så frästad att göra det nästan en hel lördag.

 dagens outfit. bycksor=  Barnriket
                                                                                                                          tröja = Massimo Dutti
                                                                                                                          sjal= ??


GOD NATT

tänkte gå och läsa lite i min bok "Jamo han le...va?", kan inte riktigt avgöra en om jag tycker att den är bra. Jag kommer någ inte att gå och lägga mig på ett bra tag men det hjär är det sista inlegget för i dag. Så nu sigger jag god natt.


JULTIDNINGAR

Ska snart setta mig och göra lexor och sen ska jag tra iväg till friidroten. ska också försöka hinna sälja jultidningar, det gar got ret bra hitils. Jag är uppe vid en 20, 22" LCD TV med inbyggd DVD. Vet inte om jag ska ta den eller en iPod touch 16 GB och litte pengar. Men jag har långt tid på mig att bestäma mig, och jag ska sälja lite till kanske kommer högre upp, jag har ju släkten kvar att selja till.

 




HAR FOTT SKOLFOTTONA

                    

                   Är det likt eller?  Är inte riktigt nöjd men jag blev helt ok.

Tävling

Nu är det tävling på www.Fokis.blogg.se. Man kan vina vad som helst på afären www.cocoo.se, gick precis in på den hemsidan. Dom har så ssnygga smycken.

KL 8.00

Har precis drukit te och gjort lite läxor och kollat i inredningstidningar, jag behöver lite tips hur mit rum ska se ut hos mamma.  Tenker inet bli så sen i dag för jag börjar kl 8.00 i mårgon, inte kul.


SKOLSTAFETTEN

Ska ut och springa med ebba nu, måste träna lite till skolstafetten. Annars har jag inga andra planer för ikväll.
Skriver i kväll igen.

Puss / marika


GODMORGON

det kanske inte är morgon för alla vidd...... 11.45. Men det är det för mig. Försig jag har suttit vid daton ett bra tag nu. Km hem ungeför vid kvart i tolv i går från Maja, hon haddde en tjej midag för alla tjejer i förra klassen.

Men i dag har jag inga planer ska någ ta det lite lungt i dag. 

Puss / marika


SÅ RÄTT

Jag hittade dom här coola tröjorna och linnena. Snygga va...

 

 



 





JA MÅ HAN LE...VA

Jag vet att klockan inte alls är mycket men jag är så tröt. Men det kanske beror på att jag blev så tröt efter friidroten. Men sen så blev resten av kvällen till en TV kväll. Jag fasna franför TV när jag kom hem. 
 
Enkligen har vi fott tilbacks varmvattnet, så skönt att kunna dscha i varmvatten. Men nu ska jag nu gå och läsa min bok. Håller på att läser en bok som man ska läsa i fem vecker , tror jag. Man fick välja mällan fem böker och jag valde "Ja må han le...va" av Per Nilsson, har inte als kommit långt men den värkar bra, vår lärare hadde läst den och jag har för mig att hon tyckte den var bra.

Puss / marika

Serier

Jag är så galen i Gossip girl det är till och med bättre än  Desperate housewives. Det är typ ingen serie som slår Desperate housewives. Vilken säsong tycker ni är bäst? 

1. gossip girl 

 2. desperate housewives  

               3 Simpsons 

       4.  My name is earl

               5. Sex end de city

        6. scrubs 


                                         7. family gay

              8. Ghoset whisper




NORA!!!!!

Nu ska jag, ebba och felicia till nora, har längtat hela veckan. Felicias mamma kommer och hemtar oss snart.  

puss / marika

ORMBUNKAR, MOSSOR GÖR MIG GALEN


Gud jag blir galen på alla läxer. Vi ska ha ett stort No prov på fredag har bluggat till det hela dagen. Jag blir aldeles förvirad av alla mosor och ormbunkar och massa andra saker, är jag bara blandar ihåp allt. Hella veckan har bara hanlat om skolan och läxor från att man komer hem från skolan och ibland behöver man sitta sent på kvälle också. Jag längtar verkligen till HELGEN.
Förlåt att jag inte har skrivit sen fredags det har bara varit så mycket nu påde med att komma i årdning i nya huset, läxerna och jag har också börjad sälja jultidningar, men det går sådär. Hr inga ny tagna bilder för tillfälet (synd) så jag kan lägga in en bild från festen i fredags. Ebba har en blogg med sin kompis carro och derass blogg heter www.encw.blogg.se 



Puss Marika

TRÖTT

Jag kom precise hem från festen och jag är jätte hunrig, ska gå och ta en mufins. Men i slutet av festen var det lite lamt, det var inte så många som dansade. Är ganska trött så jag ska nu gå och lägga mig snart.

 

                                          Marika

FÄST

JIPPY FREDAG. Äntligen är det skut på veckan och dags  för fest. Ska bli kul. Maja och matilda kommer över till mig och gör sig i årning och sen går vi till festen. Men nu ska jag till mamma och hämta det jag ska ha på mig. 

See you 

FÖRLÅT

Att jag inte skrivit igår och... jag vet inte hur länge sen det var jag skrev.

Men i alla fall i dag har jag sutit på mit rum och gjort läxor och spelat lite gitar hela förmidagen, jag försöker att lära mig att spela gitar, det går sådär. Nu käner jag mig nästan klar med läxorna förutom matten för jag glömde den i skolan, inte bra. Vi ska ha Diagnos 1 i morgon.

Jag ventar på att jag ska se vilka som har vunit fototävlingen. Jo det är nämligen så att jag har skickat in tre bilder till två fototävlingar och på båda viner man kameror. Hoppas att det går bra.

Här kommer dom bilderna jag skicka in.
Till en av tävlingarna skulle man skicka in sin bästa sommar bild. Nedan för kan ni se den jag skickade in. 



Och den andra tävlingen hanlade det om ljus och då skickade jag in den här bilden nedanför.




SKOR

Det modelerna har på sig när dom går catvalk är oftast inte så snyga men ibland har dom på sig snyga kläder. T.ex dom här skorna nedanför är coola men jag skulle aldrig använda sånna ens när jag blir viksen, men jag måste med ge att dom är coola.


 
Be happy / marika


FREDAGS KVÄLL SNART, LÄNGTAR

I dag fick vi nycklarna till vårat nya hus och alla våra saker ska dit i morgon.

Alla 9, 8 och 7 i hela skolan var på vallen i dag och träna friidrot.
Det var fem olika gräger man skulle göra och det värsta var att jag sträkte mig på den första grenen, 60m. Så do andra grenarna efteråt gick inte så bra. Men sen gick det över när jag sprang 3km som var den sista grenen.

Jag ser fram emot fredagen för då är det fest för alla sjuor i våran skola, det ska bli kul.
Måste gå¨nu, mamma tjata om att jag ska göra läxerna.

Be happy / marika

RSS 2.0