HAHA




VAD TYCKER DU?

Jag har hittat några roliga telefoner. Vilken av dom tycker du är colast?


 
 

FRILUFSDAG

Kom precis hem fråbn stan med mamma och ebba. Det var inte så kul stan pesök. Vi skulle lämna wille på sin aikido och vi han inte åka hem imellan inna det var slut. Så länge han var där gick vi och köpte ett par idrots skor och lite godos från en ny öpnad godisafär med  500 olika godissorter, mums. Tyvär så ligger den väldigt långt.  bort =(.

I morgon ska vi cykla igen men som tur inte lika långt som förra gången. Vi ska bara cykla till Vallen och där ska vi vara hela dagen och hålla på med friidrot, kommer vara utmattad i morgon.

Be happy / marika


slumdog millionaire

i förgår såg jag (och i går) filmen "Slumdog millionaire". Den var så jäckla bra jag sigger bara NI MÅSTE SE DEN. Den var så sorlig.



<3 Marika

DET ÄR SÅ TOMT.

Håller på att packa inför flytten, det är inte så mycket kvar nu. Flyttbilen kommer och hämtar allt på onstag, men vi får nycklarna till nya huset på tisdagen.
Det kommer känas konstigt att flytta från det hus jag har bot i nio år av mt treton åriga liv.




Be happy / marika


SKOLFOTO

I dag ska vi ta skolfoto, och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än. Men vi ska inte ha nu deräkt på mnorgonen först har vi träslöjd och efter det ska vi ta foto och då är klockan 10.15.

Och som vanligt har vi massa läxor. I går satt jag från ca klockan 20.00 till ca 23.00, ch är inte riktigt klar med giografin en. 

Be happy / marika


ONSTAG NI VET VÄLL VAD DET BETYDER.. VECKANS FRÅGA


Om du var tvungen att välja vad skulle du helst göra en hel skoldag?

1. matte

2. No

3. engelska 

4. bild 

5. So 

6. svenska 

7. idrot 

8. hemkunskap 

9. syslöjd 

10. träslöjd
 


MATTE, ENGELSKA, SVENSKA

Nu sitter jag och gör svenska läxan där man ska skriva sina läsvanor, och det ska var klart till i morgon och engelskan och matten som igentligen skulle vara till fredag men det ändrades. Jag är så osmart att jag glömde min engelska bok och mattebok, men maja<3  sa vad vi skulle göra i matten. Men nu kallar läxerna.



Be happy / marika


LYSNA PÅ LÅTARNA

Gud i dag känner jag mig glad vet inte varför jag bara är det. Det käns så skönt att vi sluta 13.15 i dag. Efter skolan drog jag, maja, natti, joel och simon hem till simon. men vi var inte bara hos simon vi var lite i skogen, ica och killingeparken, kom precis hem från killingeparken. Hade sälskap med maja och natti hem.  
Förlåt att jag inte har skrivit så mycket men nu börjar vi få läxor så nu kommer jag någ inte hinna skriva varje dag men jag ska försöka.

 Måste bara visa domhär låtarna dom är så sjukt bra.

 
   



 inte jätte bra men den är sårlig

ONT I HALSEN

I dag har jag inte skrivit något inlegg men jag ska skriva i morgon.  Jag har inte börjat bli trött än, inte för att det har med det att göra men jag harlite ont i halsen. Hoppas att det går över till i morgon. Jag ska någ gå och läsa litte i min bock nu så god natt. Sweet dreams.

Be happy / marika

FEM SAKER NI INTE VISTE OM MIG

1. Jag har aldrig svimat

2. Jag gillar inte mjölk

3. Jag har ingen gudmor eller gudfar

4. Jag gillar inte att flyga

5. har en tvilling och är tvilling som sjäntäcken


BRUNO

har precis ätit midag men åt inte så mycket för jag, pappa , natalia och wille var och såg filmen Bruno, och då åt jag en hel del popcorn. men filmen var inte precis någon bra familje film, det var ganska många sener som jag tycker att dom kunde hoppa över för äkliga saker men anars var det några roliga skämt. Och snart är jag klar med matten, vist är jag duktig =).

Läs gärna dom här bloggarna:

www.lifeofanna.webblogg.se
www.encw.blogg.se 
www.ammess.blogg.se
www.byalli.blogg.se
www.madebymaja.blogg.se 

 dagens middag en macka med smält ost på och grillkryda

Be happy / marika

DÅLIG HÅRDAG

Har fortfarande inte fott tag på Maxine och inte gjort någon matte. Och det är inte någon bra hår dag i dag borsta precis ut det och det blev helt enormt, inte bra. Försig alla har någ dåliga hårdagar. Jag vet det är ett meningstlöst inlegg att skriva om att mi t hår är gigantiskt men jag kände att jag var tvungen att skriva något så jag kan räkna matte senare. Ockej nu kan jag inte fly från  matten mer det måste ju bli gjort till i morgon. 

 

   ingen bra bild jag vet.

Be happy / marika

SEN KVÄLL

Godmorgon. Jag gick up för en liten stund sen och jag är jätte trött. Det blev en sen kväll i går. Vi kolla på två filmer och en av dom var scary movie 2. 

Den där matten jag snakade om att jag skulle göra i helgen som ska vara klar till i morgon är  jag inte klar med en, så jag måste snart börja med det. 
Nu försöker jag få tag i Maxine för vi sa att vi kanske skulle göra något i dag. Jag har skikat sms men hon har inte svarat en. Men nu måste jag börja med matten.



Be happy / marika

ONT I MAGEN

klockan är inte ens 22.00 det är sjukt det käns det som den är runt tolv. vi är ensama hemma Natalia & pappa är på fest och wille bjöd över henke, aksel och adam och ebba marri. Vi kolla på film och åt godis och kips, det är asmycket kvar och jag har ätit så mycket så jag har ont i magen. Filmen var inte så bra man kunde räkna ut vad som skulle hända. men nu kom marri och ebba hem, måste gå. 

Be happy / marika

www.pussydoll.blogg.se

På bloggen www.pussydoll.blogg.se kan man vinna ett jättefint armband från Marc Jacobs. Bäsök järna hennes blogg. P armbandet står det Datum amore. Ad Defendendum som betyder Given in Love.


GODMORGON

Pappa håller på att setta upp persijener i mit rum nu, jag ventar tills han är klar för då ska han hjälpa mig att printa ut bilder så jag får lite väggarna. Måste också räkna matte som ska vara klar till i måndag =(.
Sriver med i kväll.

 bilden är tagen på sommarlåvet

Be happy / marika


MATTE ÄVER HELGEN =(

Kom precis hem från rampen, det var ganska många där. Det är så sköt att det är helg, längtat hella veckan. Men jag måste räkna maten han inte klart det som skulle vara klart till i dag det sugger. Första helgen också. 

I kväll ska vi grilla (mums) och ska hyra en film.

Tycker så synd om dom som är sjuka det var fem i min klass i dag och nestan alla dom har varit sjuka länge nu =(.

 Haha Luckas upp i basketkorgen, försökte också komma up men det gick inte 

                                                                                                                
 Amme & Julli 

Be happy / marika

HOPPAS ATT JAG KOMMER IN!!

Läxor läxor läxor det är inte något man har längtat efter presis under sommarlåvet. Det är så jäkla jobbigt att vi ska börja få läxer nu, fick min första läxa på terminen i dag och det var matte. Det var inte det ämne jag ville ha läxa först i för jag är varken bra på matte eller snabb på det och det är så jäkligt tråkigt, men det är en lätt matte läxa försigg men det är  jobbigt att ha läxor i huvudtaget.  

I dag slutade vi kvart över två som vi kommer göra varge torsdag, det känns fett tidigt om man jänför med våran senaste dag förra året då vi slutade 15.20 och jag tyckte det var fett sent då och nu är den senaste dagen för oss 16.00. Ni fattar någ vad jag tycker om det. 

Men efter skolan gick jag hem till maja W. Där var jag  tills jag var tvungen att skynda mig hem för för klockan var 16.30  och jag skulle provspela på Lidingös tennisklubb en halvtimme senare, så jag lånade matildas cyckel och cycklade hem till mig med maja och där var redan anton B och matilda  och charls, och dom skulle tydlingen kolla på mig och ebba när vi skulle spela. Men det dröjer tills man får veta om man kommer in tror jag, hoppas att jag kommer in.

                  



Be happy / marika

FILMKVÄLL

Har precis ätit klart midagen som bestog av fisk och potatismos. Det blev lite sen midag för att jag kom hem från friidroten vid 20.00. Jag var tvungen att gå på friidroten fast att jag redan hadde cycklat jätte långt i skolan i dag, för att jag hadde sakt att pappa skulle köra mig och emilia till friidrotrn så jag kunde ju inte backa ur.

I kväll kan jag inte vara uppe så länge för i mårgon börjar vi första gången enligt skemat, som betyder att vi börjar 08.00.

Ska se på film nu. Det blir nog "The producers det våras för hitler", det är en engelsk komedi. 

 

Be happy / marika

VECKANS FRÅGA

Eftersom jag har varit och cycklat i dag så blir veckans fråga : När du är varm och är jätte turstig, vad driker du då?

1. vatten  

2. kall mjölk

3. iste

4. saft

5. läsk

be happy / marika


HELT SLUT!

Har precis dushat i en halvtime. Är fortfarande jätte varm. 
Jag kom hem för ca en halvtime och då var jag helt slut. För alla i klassen skulle cyckla en spesiel bana som kanske var 1,5 mil, vet inte rikdigt. Man cycklade  i grupper med kartor så man skulle hitta, men vi åkte fel några gånger. Och jag var inte till så stor hjälpför jag suger på att läsa kartor.
I min grup var det Nils, Rebeka D, Carolina och Gustav U. 

Be happy / marika


CYCKELTUR

Ska på en cyckel tur med hela årskursen, mins inte riktigt hur långt vi ska cyckla men hoppas att det inte blir så långt.
Det ska bli ganska varmt siger dom på vädret (om man ska lita på dom). Gäller att inte klä sig för varmt. Jag ska någ ha en vanlig tröja, mina korta short från idroten och en tjocktröja. 

Be happy / marika


BÖRJAR MED FRÅGOR

Jag tengte börja med veckans fråga. Ska försöka att läga in en fråga varje onsdag, och i dag är det onsdag så jag ska läga i en fråga till er. Så var lite upmerksama på onsdagar.

Be happy / marika

TRÖTT


NU sitter jag i köket hos pappa med min en kopp te i händerna, men inte just just nu för då skulle jag inte skriva nu. Åt lite lite Ben & Yerry's, mums.
Är så tröt nu gick up tidigt i morse och ska göra det i morgon också.

 varmt te   
 

Be happy / marika

ARBETS DAG

Nu är jag hemma från första dagen i skolan, som man arbetar. Vi  fick skemat i dag och våran senaste dag är till 16.00, flemt. Och vi har en såvmorgon och våran senaste dag är måndagarna där vi slutar  kl 13.15 , dom första måndagarna kommer jag nog inte kunna hålla mig vaken.

Be happy / marika


09.00 till 11.00

Det var lite spend stemning i skolan, det var inte lika mycket  "Vad har du gjort i sommar" frågan som det brukar vara efter sommarlåvet. Men det var kul att trefa alla igen.
Vi var där från 09.00 till ca 11.00. Vi fick korv och glass i skolan som man får varje år första dagen efter sommarlåvet.

Sen gick jag, ebba, maja, matilda, diego och gussi hem till lukas. Där gjorde vi lite alt möjligt.
Efter vi hadde varit hemma hos lukas en stund så gick jag, ebbe, maja, matilda och diego hem till mig. Och bär vi kom hem till mig var redan Charles där med nattis, så alla vi var där tillsammans. Måste såva nu.

V i hadde lite kul med YouCam.
  natti<3

 natti

 natti & maja =)

Be happy / marika

SKOLSTART

I dag börjar skolan, det är lite NARVÖST. Nu skulle jag vilja gå i Kalson för dom har typ en och en halv vecka längre låv en oss.  Om jag inte var tvungen att gå up nu skulle jag nog ligga i sängen och inte vara uppe och vara redo att gå om 40min, vi ska vara i vårat nya klassrum och nya klasskamrater vi nio. Och jag kan i alla fall siga med säkra kort att jag inte är så pigg. Men det är bra för att vi slutar vid elva tiden tror jag i alla fall, hoppas att vi inte är länge i skolan.
Men jag ska försöka att skriva lite när jag kommer hem. Hoppas att ni får en bra dag =). 



Be happy / marika

OM I DAG

Dagens humör:  tröt och har varit spend inför i morgon när skolan börjar
Dagens borde: packa
Dagens klädsel: Tröja med teckst på, ljusblå jins
Dagens vill ha: längre sommarlov, varmt väder
Dagens planer: det är kväll nu. ska snart lägga up ett par byxer som är för långa
Dagens personer: sara-louise, anna & charles
Dagens irritation: ebba
Dagens låt: bitter end, erik hassle
Dagens vän:
Dagens onyttiga: karameller
Dagens dryck: vatten
Dagens bästa: kelat katten
Dagens sämsta: bråket
Dagens Frisyr: utsläpt

Be happy / marika

JOBBIG MIDDAG

Har precis ätit klart middagen, vi åt kyckling med pommfrites. Det var ganska gott. Men middagen var lite jobbig för att ebba var lite flumig så hon hitadde på en historia om mig.

Men nu bor jag hos min mamma m,en efter första skoldagen så ska jag flytta till pappa i en vecka.

 ebba för året, den bildenär lite konstig hon ser inte riktigt ut så men de är tagen för ett år sen och när bildern tog var hon väldigt trött.

Be happy / marika

VITA GÄSS

Det är inte så kallt men det blåste ganska mycket, det är till och med gick vita gäss på vattnet. Men nu ska jag nu gå till pappa och hämta och lämna lite 

  
                                 man ser inte så bra att det är våger                                                                      

Be happy / marika

SISTA TIMMARNA INNAN......

skolan börjag. Jag vill ha längre sommarlåv, men jag längtar endå lite till skolan men inte till läxerna och undevisningen (det gör nog inte så monga) utan för att träfa alla kompisar.

I dag ska jag och mamma åka och hälsa på morfar och våra kusiner. Vi ska också göra dom ärenderna som vi inte hsn med i förgår och så kommer mamma sökert tvinga mig att börja packa ner saker från mit rum i flyttkartnger, jag hatar att packa så tråkigt.

                                                 

Be happy / marika 

Mus jackt

Jag vet att jag skrev ett inläg aldeles nyss. Men i alla fall så fick min katt Mini (som är as fett) tag i en mus för ca 5min sen och hon har inte ätit den än, hon bara leker med den levande. Stackars mus.

 
 

Be happ / marika

VAD FÖREDRAR DU?

Vad brukar du läsa för tidningar? jag läser "Chic" och "Hänt bild" .

1. Frida
 
 

2. Chic

 

3. Solo

 

4. KP

 

5. Hänt Bild

 

6. Julia



Be happy /  marika

LÖRDAG

I övermorgon börjar jag i skolan i gen i min nya klass, men jag går kvar med några från min gamla klass och resten i min nya klass kommer från parrarelklasserna. Undrar vilken stemning det kommer vara första veckan  och jag tror att alla har förendrats under sommaren.

I dag funderar jag på att ringa maja & matilda, hoppas att dom kan göra något i dag. Får se vad som hender. men i morse målade  jag har precis målat naglarna, röda. 

   
Gammal bild                  Maja 
på Matilda

Be happ / marika


VILL HA

                                

Hitta dom här jätte sngga glasögona. Sklle vilja köpa dom men det är ingen ide för sommaren är snart slut och så är dom slut på lagret =( 

Be happy / marika

ÄRENDER

i dag åkte jag in med mamma och ebba til stan för att göra lite ärender och då passade jag på att käppa ett halspand och ett armband. Jag hittade också ett rött avlångt penskrin till skolan börjar 

  inte så bra bild men den får duga. på halspandet står det som att någon har slagit ut love i en ordbok, och det står "LOVE (luv), n, v. A passionate Feeling of affection For another Person.".

 dagens outfit 

Be happ / marika

GE TIPS

Jag har tappat många läsare. kan ni ge tips på hur min blogg ska bli roligare att läsa genom att ge en kommentar.

Be happ / marika

FLYTTKARTONGER I STORA LASS

Det dröjer inte tills jag såver i ett nytt hus på en ny gata ett nytt rum. Så nu holler vi på att packa ner saker i flyttkartonger.
Pappa och mamma håller på nu att dela up det som pappa ska få och det mamma ska få i sitt nya hus, och det holler man sig hälst utanför. Jag sitter i källan och skriver meddans dom är våningen över.

Efter pappa har gåt kanske mamma och jag åker in till stan för att köpa penskrin och sont till skolan.

Be happy / marika

NJUT AV DEN LEDIGA TIDEN SOM ÄR KVAR

Nu är jag hemma igen har massa bilder från de tre senaste dagarna att legga up.
I dag är det bara tre dagar kvar på lovet. Det är helt sjukt hur fort det har gott. Jag skulle villja ha längre låv, men jag börjar lägta efter alla kompisar. Och jag är lite nyficken hur dom nya klasserna kommer vara.

Be happy / marika

 frank
 anna

 ebba

 


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Har enkligen lyckats få igong internet.

I dag kom jag hem från sandhamn med Vaxholmsbåt. Felicia kom i förrgår och helsa på oss på sandhamn och åkte hem i dag med oss. det var inte lika tråkigt att åka hem som det var för en vecka sen när vi var på väg dit, men det kan bero på att vi hadde en kompis med oss på båten hem. Det tog ca 1h 30min och den tiden spenderadde jag på att läsa och spella kort.

I morgon ska jag iväg i gen men det tar inte lika långt tid, ska till landet. Får se om jag tar med mig datorn, ska para vara borta i tre dagar. Här kommer några gbilder från veckan på Sandhamn.

Be happy / marika



 




KL 09.29

Är fårtfarande kvar på Sandhamn, ska vara här till söndag. i går kom marri och hennes föreldrar och dom åker hem i dag, tyvär. Men i dag kommer Felicia och hennes föräldrar och jag tror att dom åker hem med oss.
måste gå och äta frukost är jätte hungrig.

bE HAPP / MARIKA

 
en bild från  förra sommaren

SEX END CITY

i dag vaknade jag av att glas kras. Det är så att ett hottel ligger presis där vi hyr som har ett ställe presis där dom krosar glas flaskor, men det var litte bra för att då kom jag up lite tidigt.

När jag hadde vaknat dröjde inte det så länge tills ebba och jag sat i en kanot utanför Sandhamn, det var jätte härligt. Men nu var det et tag sen.   
Jag nu har jag presis set på "Sex and the city". Ebba har presis köpt alla sesonger, bra för mig =).

puss / marika


KOBBING

hinner inte skriva så mycket ska på kobbing i dag, igen. Har varit på kobbing i typ tre dagar i rad. men det ska endå bli kul. Det är as fint väder ute i alla fall.

I dag ska vi åka ut med henke axels familj och adam och leo, ska bli kul. ska försöka ta lite bilder.

GATMÅLNINGAR

Mamma har fåt ett mail av en kompis som skicka bilder på gatmålningar som är målade i 3D, coola. Så jag sökte på han som hade gjort dom på google och fick fram massa målningar. Här får ni se några.

 fjärilen är bara en målning på marken
 bokstäverna är målningar
 

SANDHAMN

jag kom till Sandhamn söndags och ska vara där till söndag. min familj har hyrt ett hus här i en väcka.

jag gick up 08 i dag (var as tröt) för att jag och mamma och syrran gick på yoga, för första gången. Ebba gick hem i början av paset föer att hon börjadde må dåligt. men mamma och jag var kvar hella tidenn, jag tror att det på gick  i  en timma. Det var facktiskt kul skulle vilja göra om det någongång.


"AUSTRALIA"

I dag vid fyra tiden kom jag hem från Skåne. Jag satt i en bil i 56 mil, as jobbigt. jag lysnade nästan hella resan på musik.
Nu Siter jag i vardagsrumet och tittar på filmen "AUSTRALIA" och ficksar naglarna. Filmen har jag inte komit in i en, men har inte tittat så länge.

puss / marika

 bildern blev spegelvänd

RSS 2.0