TRODDE JAG SKULLE TRILLA AV

Allie hette hon hästen som jag trodde skulle kasta av mig men så blev det inte. I dag red jag med min kusin och moster och ebba och bror ut i skogen med varsin häst, fast vi hadde en tjej med oss som red med hella tiden som skulle visa vilken väg vi skulle rida och hur vi skullr göra. Oah är kortast av oss fast jag fick den största hästen av oss alla, men skötaren sa att den var jätte snäl. Men jag var orolig att jag skulle trilla av för jag hadde ingen aning hur man red, jag hadde aldrig ridit  förut fram till i dag, fast försig red jag nåra gånger på somrarna när jag var jätte liten som jag ite mins något av. Så jag tycker inte det räknas.

men i alla fall så så var jag ganska räd i början när vi väl hadde komit up på hästarna för den var så bred och hög. men när vi hadde ridit en liten bit började jag känna mig säker, den var facktisk jätte lungn.
Vi var ute med dom i sirka en timma och på den tiden hadde min häst prutat en rejäl prutt på min syrra backom, det var kul =). Men när  det hadde gåt en timma så var vi i hagen för att försöka galypera men då fick jag byta häst till Champange, men han vägra galypera.

/ puss marika

 Champange 


 allie

 ebba, syrran


TVÅ TIMMARS PROMENAD

Just nu siter jag och tittar på TV, är utråkad.
I dag har jag och mamma och min syster varit på en foto utstälning med naturbilder, dom var jätte fina.

I går gick jag ,mamma, min syster , brorsan, min kusin och min moster en jätte lång promenad, vi gick i två timma det var fin natur men skit jobbigt att gå så longt. det  var pilar som visade var man skulle gå, och ibland gick vi igenom häst hagar, får hagar, bland kor och skog. tur att jag inte glömde min kamera.

/ puss marika

Här är en bilder från promenaden:

 

 
 


HINNER INTE SKRIVA SÅ MYCKET

i igår han jag inte skriva. Men det jag gjorde i går var att spela tennis en liten stund för sen börjadde spö rengna. KL 17.00 skulle ebba och jag vara barn vakt til våra kusiner, och deras föreldrar kom hem vit typ ca 00.00 iu går och då kom mamma och hemtade oss.

Jag hinner inte skriva så mycket nu för jag ska snart åka iväg och spela tennis, det är avslutning, jag och min syster (hennes blogg är www.encw.blogg.se) har spelat tennis varje dag i ungeför en vecka nu. DEt är skönt för då hinner man göra mer på dagarna när vi inte har någon tennis.Men jag vet inte om vi hiner i tid för ebba ligger fårtfarande i sengen, vägrar gå up. Sen ska jag på lounch hos mina kusiner.

/ puss marika

KARAMMELER, MUMS

Nu sitter jag inne i värmen i min morfafars hus i Skåne och äter karameller från Grenna. Mums. Men det är inte lika varmt ute, dety blåser jätte mycket och det har precis slutat rängna. Hoppas att det blir bettre fram emot tre för då ska ebba och jag ha våran andra tennis lektion utomhus.

/puss marika <3

 mums med karameller. PS/ gick inte att beskära bilden.

SKÅNE HER I COM

Jus nu är jag och min mamma, syster och storebror i en bil påväg till det häliga lanskapet "Skåne", och jag är grymt utråkad att bara sitta i bile men såm tur övertalade jag min storebrorsa att jag skulle få låna hans dator . Men det värsta är att det är nemligen så att det har hent något konstigt med bilen så att det inte går snabare när man håller in gasen. Hoppas att bilen inte går sönder på vägen =(.

Men nu måste jag sluta för att min storebrosa ska byta plats i bilen med mig. 

/ puss marika <3


BILDER

har ingen ting att skriva men jag vill lägga in ett inlg så jag lägger in lite bilder  istälet.  PS/ copiera inte bilderna tack

 
 
 

SISTA VÄCKAN PÅ LANDET

hejhej igen jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men nu ska jag i gång igen har jag pestemt.

i lördags kom jag hem från ett seglar läger, som varade i en väcka. I för går så åkte anna och charli till deras pappa (dom är minna halv syskon). 

I går kom pappas två systrar ut till vårat landstelle, och dom ska vara här till torstag. men i dag åkte vi till en jätte fin ö med fina slipadde klippor där vi åt lounch och badade.
 
Jag ska inte heller stanna så länge (jag och min syster och storebror) till här =(, men det gör inte så mycket för då får jag treffa min mamma. Men vi kanske kommer till backa till landet i slutet av låvet.  Det är så att nu är det mammas tur att ha oss sista delen av sommarlovet. Men nu måste jag sluta skriva för nu ska vi ätta middag. Ses, hoppas det i alla fall.

/ pusspuss marika

Bilder från den finna ön :

 

 



 

RSS 2.0